Vragen, Zorgen hier kan je ze kwijt

 

Wanneer je je hart opent voor de Schepper van hemel en aarde, je bezig houdt met het lezen van Zijn Woord, eventueel diensten bezoekt, zullen er momenten komen dat dingen je bezig gaan houden, vragen je gedachten vervullen en je met anderen wilt praten over die zaken. Anderen die je niet persoonlijk kent, want dat is vaak fijner dan er met mensen over te praten die je na aan het hart liggen.

Geborgen in Hem, is een clubje waar dat kan. Echt in het forum met de medeleden een gesprek hebben over de dingen die jou bezig houden met betrekking tot geloven. In volle respect voor elkaar en elkanders manier van het geloof beleven. Welke denominatie dan ook, we zijn broeders en zusters en kinderen van 1 God en Vader.

Dagelijks wordt er een grandioos stuk geplaatst die je enorm op zal bouwen, in je dagelijkse leven. Het is heerlijk om daar samen een reactie op te geven en eventueel daar weer op te reageren.

Een aktieve club dus, waar je niet volgepropt wordt met droge kost. God's Woord is levend, en zo wil deze club dat ook zijn. Een levendige club, met aktieve leden. Wil je lid worden, dan kun je dat aanvragen. Het is een gesloten clubje want, soms zal het best eens heel persoonlijk kunnen worden, en mee lezers hebben we liever niet. Maar mensen die graag verder willen dan alleen maar lezen.

Je kunt je veilig voelen hier. Veilig en geborgen, Geborgen in Hem.

 

 

Groot Nieuws Radio 1008AM

Klik op dit plaatje om bij GrootNieuwsRadio te komen.

Lidmaatschap is vrij, iedereen kan binnenkomen. Wel graag respect voor elkaar.

  • Verhaal van Boaz

    06.06.2013 | 23:10

    Annick is de persoon waar Boaz geboren is en hier lees je haar verhaal.   morgen komt Marlies Boaz afhalen het verhaal van kleine Boazik was meteen verliefd...op je mama en papa ...en gaf ze de naam Pinkie en punkie man ...wat was ik toch blij dat er eitjes kwamen en maar aftellen...en ja hoor...s…
    Lees meer…

  • Hij houdt van jou voor 100 procent

    16.03.2012 | 23:16

    E-zine van OpenHands Hij houdt van jou voor 100 procentErvaar jij echte liefde in je leven?Liefde die je diep raakt,zo diep dat het je diepste wezen vult,en je tot tranen roert.Liefde dat je leven een doel geeft,je helemaal vult, altijd en volledig,je kunt gewoon niet meer zonder;zo mooi, zo int…
    Lees meer…

Deze week jarig

Geen jarigen deze week.

Statistieken

moment..

Nieuwste Leden

  • Thuru
  • juffiejansen
  • ton20
  • Anne50
  • Sascha11047742

Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: